Parteneri

Pret dupa 31 martie:
Un seminar - 300 lei


Zi intreaga - 500 lei 
Inscrie-te acum!

Parteneri

Funvertising

Agentia de publicitate, de distractie, de proiecte facute cu drag, de glume bune, de evenimente unice, de fun. Si totodata agentia care a creat imaginea Parentime si toate materialele pentru Atelierele de Parenting.

Ikedoo

Atunci cand specialitatea ta este interactiunea cu copiii, dupa o metoda care sa imputerniceasca copiii si nu sa ii transforme in recipiente pasive de primit informatie, cursurile si activitatile la care iti poti duce copiii cu relaxare si sufletul impacat se reduc substantial. Atunci cand i-am intalnit pe cei de la IKedoo a fost ca o gura de aer proaspat. Aveau copilul pus in centrul atentiei, il tratau cu respectul aratat unui om mare - nu numai pe hartie, dar si in realitate.

Si lucrurile pe care le faceau acolo, si cum le faceau, nefaceau sa vrem si noi sa fim copii sa putem sa ne jucam cu ele.

Ferma Animalelor

Este prima ferma-parc de animale domestice pentru copii din Romania, locata in imediata vecinatate a Bucurestiului in orasul Pantelimon. Desfasurata pe o suprafata de cca. 4ha ofera copiilor, dar si adultilor de la oras posibilitatea de a descoperi animalele domestice, aspecte din viata rurala precum si posibilitati unice de distractie. Fiind deschisa 7 zile din 7 ferma poate fi vizitata atat in grup, cu gradinita sau scoala, dar si in familie sau cu prietenii.

Ferma Animalelor

Fotografii de Familie suntem noi: Lia, Andrei, Alexandra si Bogdan. Fotografiem, ne crestem unii pe altii, invatam sa luam masa impreuna si sa ne uitam la mai putine desene animate. Ne place sa construim Lego fara instructiuni si casute din lemn; cateodata suntem seriosi si studiem antropologia sau citim memorii, alteori ne dor ochii de prea mult Game of Thrones, pe hartie sau ecran. Ne iubim, ne certam si decidem, cu totii, sa nu fie sefi in familie. Iubim jocurile, attachment parenting-ul, nasterile naturale si credem in ceea ce se cheama drepturile copilului. Fotografiem cu drag si joaca copii, mamici, tatici, bunici si familii :)

Gradinite


Nicholas Kindergarten Gradinita Panda Explore 100 Echilibria Acorns Scoala mea Institutul Montessori Bucuresti Learn with Music Miko Kids Miko Dental Bambi Step by Step Scoala Step by Step Step by Step

Cu sprijinulParteneri Media

Cu sprijinul
Funvertising Ikedoo Ferma Animalelor Ferma Animalelor
Nicholas Kindergarten Gradinita Panda Explore 100 Echilibria Acorns Scoala mea Institutul Montessori Bucuresti Learn with Music Miko Kids Miko Dental Bambi Step by Step Scoala Step by Step Step by Step